En bæredygtig fremtid i et bæredygtigt hjem

Hos MikroHus er vi bevidste om det aftryk vi efterlader vores planet. Ved at anerkende vores ansvar for en neutral klode, er det simpelthen i vores dna at opretholde venskabet med vores natur. Derfor kan du med god samvittighed vælge et moderne tiny house, der lever op til alle standarder, og samtidig vide at du er en del af rejsen mod en bæredygtig klode.

Et smukt klimaneutralt MikroHus til de store drømme

Er drømmen et helårshus, anneks, et nyt sommerhus eller noget helt tredje, kan du med et MikroHus udleve det stof drømme er gjort af. Ikke alene drømmen om en grøn fremtid, men også drømmen til udlevelse af eventyr. Alle huse, lever op til danske standarder for enten helårshus eller sommerhus (BR18)

I håndværksproduktionen sættes der en ære i at følge samme sti som naturen har lært os igennem århundreder. Vi benytter mange af de samme tekniker som vores forfædre benyttede, dette er æstetisk ansvarlighed, men også den naturlige måde at bygge på. Processen er både bæredygtig og holdbar. Disse værdikæder, blandet med moderne viden, sikrer at du med til at skabe fremtidens bæredygtighed

Materialer

MikroHuse er bygget af organiske materialer. Vi benytter CE-mærket træ, som forarbejdes af lokalt fællede træer til hovedkostruktionen og isolerer med fræfiberplader og cellulose der både fungerer som varme/kuldeisolator og medvirker til godt indeklima.

Den indvendige finish kan vælges med træ, krydsfiner, fibercementbrædder eller lerpudsning. Alt sammen i lette naturtoner, der står så smukt og æstetisk at maling kan synes overflødig. Ønsker du dog en særlig farve kan dette tilvælges kvit og frit.

De rå åndbare materialer lader samtidig huset ånde og regulerer på en naturlig måde fugtigheden og holder på varmen.

Ler er et 100 procent naturligt materiale og tiltrækker hverken støv eller lugt. Et meget smukt alternativ til trævægge, der samtidig giver ekstra isolering og et friskere indeklima